MagazinManşet

Metreküp’te Kahkaha Dolu Gece

Mesut Süre Performansı ile Alkış Topladı

 

Bol kahkaha ve eğlence dolu BKM Mutfak etkinlikleri Metreküp Bodrum açık hava sahnesinde hız kesmeden devam ediyor.

25 Ağustos Perşembe akşamı Metreküp Bodrum Açık Hava sahnesinde yoğun ilgi ile karşılaşarak sevenlerini kahkahalara boğan Mesut Süre “Siz Hepiniz Ben Tek” adlı sahne performansıyla 6 Ekim Perşembe akşamı saat 21:00’de yeniden sizlerle buluşuyor.

10 yılı aşkın radyoculuk sektöründe olan, “Rabarba” programı ile ses getiren Mesut Süre tek kişilik stand-up sahne performansıyla 6 Ekim Perşembe akşamı saat 21:00’de Metreküp Bodrum sahnesinde Açık Hava Metreküp Bodrum’da!

Türkiye, Avrupa ve Amerika’da ve dünyanın farklı şehirlerinde gerçekleştirdiği tek kişilik gösterisinde kendi yaşamından ve bu topraklarda güldürü niteliği taşıyan her olaydan beslenen Doğu Demirkol da, Metreküp Bodrum Sahnesinde sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Stand-up gösterisini kapalı gişe oynayan Ahlat Ağacı, Ölümlü Dünya, Bayi Toplantısı filmlerindeki başarılı performansının ardından, ‘Doğu’ dizisinin ilk sezonunun çekimlerini tamamlayan komedyen sevenleriyle buluşuyor

BKM Mutfak komedyenlerinden Doğu Demirkol tek kişilik stand-up sahne performansıyla 8 Eylül Perşembe akşamı saat: 21:00’de Metreküp Bodrum sahnesinde.

1 Eylül Cem İşçiler- Fazlı Polat, 15 Eylül Gökhan Ünver, 22 Eylül İlker Gümüşoluk, 29 Eylül Kemal Ayça ile kahkaha tufanlarının devam edeceği BKM Mutfak etkinlikleri Metreküp Bodrum Açık hava sahnesinde sizlerle!

 

Biletler, biletix’te ve etkinlik günü kapıda!

https://www.biletix.com/etkinlik/1KUP7/IZMIR/tr

Yer: Midtown Alışveriş Merkezi Plaza Binası

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için:
Tel: 0533 407 54 36

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu