GündemManşet

BGC’den 24 Temmuz Etkinliği

Bodrum'da Düzenlenen Gecede Bir Araya Geldiler

 

Bodrum’daki  gazeteciler, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Bodrum Gazeteciler Cemiyetince (BGC) düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Bodrum Golf Kulübü’nde düzenlenen programa ilçede görev yapan basın mensupları katıldı. Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Eren Ayhan ve Başkan Yardımcısı Ali Ballı, davete gelen herkese teşekkür ederek, “Her gün birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızı, büyüklerimizi bir arada görmek bizi çok mutlu etti.” dedi.

Geceye katılan Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz da yeni kurulan cemiyetin organizasyonunda bir arada olmanın mutluluk verici olduğunu, 24 Temmuz’un yıllarca Basın Bayramı olarak kutlandığını ancak 1971’den beri de meslektaşlarımız ve meslek örgütleri tarafından Basın Özgürlüğü için Mücadele Günü olarak kabul edildiğini ifade etti.

Bodrum’un duayen gazetecilerinden Zeki Özkeskin de gazetecilik mesleğinin rekabetçi yanına değinerek, “Bu rekabetin dostlukları, insan ilişkilerini, kardeşlik ilişkilerini bozmadan mesleği sürdürebilmemiz gerektiğine inanıyorum.” dedi.

Gazeteci Rezzan Şebin de “Bodrum Gazeteciler Cemiyeti’ni kurma cesaretini gösteren arkadaşları yürekten kutluyorum.” ifadesini kullandı.

Keyifli bir sohbet havasında gece geç saatlere kadar devam eden gecede, gazeteciler ülke gündemi başta olmak üzere Bodrum gündemini ve sorunlarını konuştu, meslek anılarını paylaştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu