DünyaMagazinManşet

40 Ülkeden Güzeller Yarışacak

Başkan Aras:"Bodrum'u Dünyaya Duyuracak"

 

Bodrum’da 24 Mayıs – 02 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan uluslararası güzellik yarışması Miss Superstar World 2021’de yaklaşık 40 ülkeden güzeller yarışacak.

Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) ve Montenegro iş birliğinde düzenlenecek olan güzellik yarışmasına Avrupa, Balkanlar ve Asya ülkeleri başta olmak üzere 40 ülkeden katılım olacak. Azka Otel Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kaya’nın girişimleri ile Bodrum’a getirilecek olan yarışmada güzeller Bodrum’un tanıtımına katkı sağlayacak.

Azka Otel Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kaya: “Montenegro’da da iş yapıyorum orda böyle bir etkinlik olacağını duydum ve görüşmeler yaptıktan sonra Bodrum’un tanıtımına faydası olacağını düşünerek güzellik yarışmasının burada yapılmasını için girişimlerde bulundum. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Bodrum Tanıtım Vakfı ile görüştük.  Başkan Aras ve BOTAV destek olacaklarını söylediler. Biz de Montenegro’da bir ekip ile Bodrum Belediye Başkanını ziyaret ettik. Başkan Aras ile toplantımızı yaptık gayet olumlu geçti. Yarışmaya yaklaşık 40 ülkeden katılım olacak. Balkan ülkelerinden Avrupa ülkelerine, Asya ülkelerinden Amerika’ya kadar birçok ülkeden güzel bu yarışma için hazırlanıyor. Bodrum’a katkısı olacağına inandığım için aracı oldum” dedi.

Güzellik yarışmasını düzenleyen Ilda Beganovic: “Bizim Bodrum’a ilk gelişimiz ve bizi Bodrum’da misafir eden Bülent Kaya’ya teşekkürlerimi sunuyorum. Güzellik yarışmamızın ismini Miss Superstar World 2021 olarak belirledik. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile görüştük. Bizi misafir ettiler ve çok güzel geçen bir görüşmemiz oldu. Biz daha önceden Karadağ’da faaliyet gösteren bir ajansız. Dünya genelinde şu ana kadar 20 civarı güzellik yarışması düzenledik. Avrupa, Asya ülkelerinde ve birçok farklı ülkede güzellik yarışması düzenledik” ifadelerini kullandı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras bu tür etkinliklerin Bodrum tanıtımı için faydalı olacağını ifade ederek: “Bodrum’da bu tür etkinliklerde bakış açımızı değiştirdik artık. Bodrum’da bir etkinlik olacaksa uluslararası olacak ve ses getirecek etkinlikler olacak. Bu etkinliğin Bodrum’u tanıtacağına inanıyorum. Güzellik yarışmasını Karadağ ile birlikte organize ediyoruz. Yaklaşık 40 ülkenin katılacağı bir yarışma olacak. Türkiye’nin ve Bodrum’un sesini dünyaya duyuracak bir etkinlik olacak. Bu yarışmayı çok önemsiyoruz ve destek veriyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu