GündemManşetSpor

KAZANDI AMA YETMEDİ…

bodrumspor_ofspor (6)Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Spor Toto 3. Lig 2. Grup play-off ikinci karşılaşmasında Ofspor’u 2-1 mağlup etti ancak play-off finaline yükselen ekip Ofspor oldu.

Ofspor, B.B. Bodrumspor’la  play–off ilk karşılaşmasında elde ettiği galibiyet avantajını ikinci karşılaşmada çok iyi kullandı. Karşılaşma boyunda Ofspor futbolcuları zaman kazanmak için bir çok pozisyonda uzun süre yerde yatarak oyunu soğuttu. Bu durum Bodrum İlçe Stadı’nı dolduran yaklaşık 5 bin taraftar tarafından tepki çekerken, karşılaşma boyunca oyunu rakip sahaya yıkan B.B. Bodrumspor istediği golleri bulamadı. İlk yarıda B.B. Bodrumspor kalesinde iki pozisyon yakalayan Ofspor, bu pozi,syonlardan dakika 45+2’de Nevzat’ın golü ile 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan B.B. Bodrumspor, Ofspor kalesini adete ablukaya aldı. Arka arakaya girilen pozisyonlarda B.B. Bodrumsporlu oyuncular oynadıkları futbol ile de tribünleri dolduran taraftarlardan büyük destek aldı. B.B. Bodrumspor’un etkili oyunu dakika 65’te golü getirdi. Erhan Karayer’in golünün ardından B.B. Bodrumspor dakika 78’de Kemal Özyurt’un golü ile 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda B.B. Bodrumspor üst üste girdiği pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşma B.B. Bodrumspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı ancak, turu atlayan taraf Ofspor oldu.

Bodrum Şehir stadında oynanan karşılaşmayı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan,  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’nun da aralarında yer  aldığı yaklaşık 5 bin kişi izledi.

Yeşil beyazlı Bodrumspor taraftarları galibiyet için stadı gelin gibi yeşil beyazlı bayraklar ile süslerken, karşılaşma sonrası bir çok taraftar üzüntüsünü gizleyemedi. B.B. Bodrumsporlu bazı oyuncularda sahada gözyaşlarını tutamazken, Bodrumsporlu taraftarlar futbolcuları tribünlere çağırarak oynadıkları güzel futboldan dolayı tebrik ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu