AsayişGündemManşet

JANDARMA EKİPLERİ 23 SERVİS ARACINA CEZA KESTİ

WhatsApp Image 2016-10-07 at 17.56.24Öğrencilerin can güvenliğini ön plana alan güvenlik güçleri, servis araçlarına göz açtırmıyor.

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma trafik ekipleri, sorumluluk bölgelerindeki okullara öğrenci taşıyan servisleri denetledi. 141 servis aracının kontrol edildiği uygulamada, servis şoförlerine cezai işlem uygulandı.

Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin güvenli ortamda okula ulaşabilmeleri için denetimlerini sıklaştıran Jandarma ekipleri, Turgutreis, Mumcular, Güvercinlik, Gündoğan, Gümüşlük, Göltürkbükü, Akyarlar ve Yalı mahallelerinde ilkokul, ortaokul ve liselere taşımalı eğitim kapsamında 141 öğrenci servisi kontrol edildi. Yapılan denetimde, 23 servise toplamda 2 bin 204 lira tutarında cezai işlem uygulandı. Okul Servis Hizmetleri Yönetmeliği ile ilgili bilgiler verildi. Servis araçlarındaki öğrenciler de yolculukta nasıl davranmaları gerektiği konularında bilgilendirildi.

Denetimlerin yıl boyunca süreceği, denetimlerde servis sürücülerinin uyması gereken kuralların timler tarafından sürekli olarak aktarılacağı açıklandı

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu