AsayişGündemManşet

BODRUM’DA FİLM GİBİ OPERASYON

Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği tarafından gerçekleştirilen operasyon aksiyon filmleri aratmadı.

Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda, M.T. ve Z.K. isimli şahısların tefecilik yaptığı yönünde bilgiler edinilmesi üzerine şüphelilerin mağdur ettiği M.Ş. isimli şahsa ulaşıldı.

Mağdurun şüphelilere olan borcunu ödemesi için Gümbet’teki bir çay bahçesinde buluşma ayarlandı. Cumhuriyet Savcılığından gerekli yasal izinleri alan KOM ekipleri şahıslara suçüstü yapmak için belirlenen mekana yarım saat öncesinden gidip oturacakları masaya ses ve görüntü cihazı yerleştirdi. Şüphelilerle mağdurun buluşması sırasında Z.K.’nın belinde bulunan tabancayı mağdura gösterip borcu olan 15 bin lira parayı ödemezsem kötü olur diyerek tehdit ettikleri tespit edildi.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Şahısların üst aramalarında 1000 lira para 1 adet silah ve 1 adet 7 bin 500 liralık mağdurun adına düzenlenmiş senet çıktı.

Çıkan malzemelere el koyan KOM ekipleri gözaltına aldıkları şüphelileri bugün sabah adliyeye sevk etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu