EğitimGündemManşet

SERVİS ARAÇ ŞOFÖRLERİ BİLGİLENDİRİLDİ

bodrum şoförler ve otomobilciler odasıBaşlamış olan 2016 – 2017 eğitim yılında öğrencilerimizi taşıyan servis araç sahibi ve şoförlerini bilgilendirme amaçlı olarak odamızın düzenledi.

Bilgilendirme Toplantısı Bodrum Ticaret Odası Toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan KABLI ve Başkan Yardımcısı Hüsnü ALTAÇ ev sahipliği yaptı.
Konuşmacı olarak Jandarma Kıdemli Başçavuş Nihat DAYAKLI, Uzman Jandarma Çavuş Süleyman ERDOĞDU, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Fevzi SÖZTUTAR, Trafik Polis Memuru Gönül Tarhan KILIÇOĞLU’nun katıldığı ve katılımın çok fazla olduğu bilgilendirme toplantısı yaklaşık olarak iki saat sürdü.
Toplantı sonunda Başkan Hasan Kablı ve Başkan Yardımcısı Hüsnü Altaç, Jandarma Kıdemli Başçavuş Nihat DAYAKLI ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Fevzi SÖZTUTAR’ a yapmış oldukları başarılı çalışmalardan dolayı birer plaket verdiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu