EkonomiGündemManşetTurizm

MEİN SCHİFF-2 10. KEZ BODRUM’DA

Bodrum-kruvaziyer turizmiYaz sezonu boyunca 10. kez Bodrum’a gelen dev yolcu gemisi “Mein Schiff 2” 5 ayda yaklaşık 32 bin turist getirdi.

Malta bayraklı 236 metrelik uzunluğun da ki yolcu gemisiyle çoğunluğu Alman 1 bin 933 yolcu ve 810 personelle Bodrum gemi yanaşma iskelesine yanaştı. Ay içinde yaklaşık 2 sefer düzenleyen kruvaziyer Bodrum’a 5 ya içerisinde yaklaşık 32 bin turist getirdiği öğrenildi.

Yunanistan’ın Mykonos Adası’ndan gelen dev kruvaziyer, sabah saatlerinde Bodrum Yeni Liman’a yanaştırıldı. Gümrük işlemlerinin ardından gemiden inen yolcular, Paşatarlası, Kumbahçe ve Barlar Sokağı’nda yürüyüş ve alışveriş yaptı. Bazı turistler de sahile inerek denize girdi. Turistlerin bir kısmı ise Bodrum’un tarihi alanlarını gezdi.

Edinilen bilgiye göre, yolcu gemisinin Bodrum’a 3 sefer daha yapması bekleniyor. Dev geminin akşam saatlerinde İtalya’nın Katanya şehrine hareket edeceği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu