GündemManşet

DENİZLERİMİZİN KAPLANLARI BODRUM’DA

deniz_kuvvetleri_komutanligiDeniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı TCG Giresun Fırkateyni, TCG Kılıç Hücumbotu ile TCG Alb. H. Burak Akaryakıt Gemisi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları nedeniyle Bodrum’a geldi.

2.Muhrip Filotillası Komodoru Dz. Kur. Alb. Emre Sezenler ile T.C.G. Giresun Komutanı Dz. Yzb. Murat Aktaş, T.C.G. Alb. H. Burak Komutanı Dz. Bnb. Özgür Yucak, T.C.G. Kılıç Komutanı Dz. Bnb. Bora Başak,  Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Başkan Mehmet Kocadon’a Donanma Komutanlığının hediyesinin takdim edildiği ziyarette Başkan Kocadon ziyaretleri dolayısıyla komutanlara teşekkür ederek, kendilerini Bodrum’da görmekten çok mutlu olduklarını söyledi.

Daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile birlikte T.C.G. Giresun gemisinde gerçekleşen yemeğe katılarak iade-i ziyarette bulundu. Bodrum Garnizon Komutanı Per. Alb. İzzet Adagideli’nin de yer aldığı yemeğe Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi’ne üye gaziler ve şehit yakınları da katıldı.

Bodrum Gemi Yanaşma İskelesinde bulunan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı TCG Giresun, TCG Kılıç ile TCG Alb. H. Burak isimli gemiler, 16 – 17 Mayıs tarihlerinde 10.00 -12.00 ve 14.00 – 17.00 saatleri arasında halkın ziyaretine açık olacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu