GündemManşetSpor

BODRUMSPOR-SİLİVRİSPOR : 2-0

Bodrumspor_Silivrispor_2-0 (7)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Silivrispor’u 2-0 mağlup etti.

Bodrum İlçe Stadı’nda 16.00’da başlayan 3. hafta mücadelesinde ilk 45 dakika boyunca her iki takımda etkili olamadı. Dakikalar 6’yı gösterdiğinde Silivrispor atağında top B.B. Bodrumspor ceza sahası içinde sekti ve top Silivrisporlu Sercan’ın önünde kaldı. Sercan’ın şutunda kaleci Gökhan topa çok iyi uzanarak topu kornere çeldi.

Dakikalar 41’i gösterdiğinde ise B.B. Bodrumspor atağında Agah’ın derinlemesine pasında topla buluşan Emrah Öztürk ceza sahasına kadar ilerleyerek, ceza sahasına girdi ve ortasını açtı. Topla buluşan Mehmet Bağlı güzel bir vuruş gerçekleştirdi ancak kaleci Cihan’da aynı güzellikte topu kornere çeldi. İlk 45 dakikaya 3 dakika uzatma süresi eklenirken, ilk 45 dakika golsüz beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarının ortalarına kadar her iki takımda ortada bir oyun sergilerken, dakika 65’ten sonra oyun hızlandı. Dakikalar 68’i gösterdiğinde B.B. Bodrumspor atağında Emrah Kaya Mümin Aysever’e güzel bir pas aktarırken, Mümin ceza sahası içerisinde güzel hareketler ile güzel bir dönüş ile çektiği şut sonrası topu ağlarla buluşturdu.

1-0’dan sonra Silivrispor kalesinde üst üste pozisyonlara giren B.B. Bodrumspor ikinci golü 88’inci dakikada buldu. İkinci yarıda oyuna giren genç Harun güzel bir pas ile topu Mümin ile buluşturdu. Mümin güzel bir şut ile hem kendinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti. Karşılaşmanın hakemi 90 dakikaya 5 dakika ilave süre eklerken maç 2-0 B.B. Bodrumspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu