GündemMagazinManşet

CEM BELEVİ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Bodrum-cem-belevi-rixsosKurban Bayramı’nın 1’inci günü Bodrum’da sahne alan ünlü şarkıcı Cem Belevi, “Rengarenk” dizisini bıraktığını açıkladı. Belevi, Ekim ayında single çıkaracağını söyledi.

Bodrum Rixos Premium Otel’de sahneye çıkan ünlü şarkıcı Cem Belevi, tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Sevilen şarkılarını seslendiren Belevi, sahnede yerinde duramadı. Canlı performansta yapan Belevi, hayranlarından tam not altı. Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belevi, Kurban Bayramı boyunca çalıştığını ifade ederek, “Bodrum Rixos’da birazdan sahneye çıkacağım, onun hazırlıklarını yapıyoruz. Yoğun bir bayram trafiği var. Bayramın 1’inci günü Bodrum’dayım, 2’ci günü Antalya, 3’cü günü tekrar Bodrum ve bayramın son günü ise İstanbul’da sahnemiz var. Bayramın 4 günü yoğun geçecek. Bende bayramı sevdiklerimle kucaklaşarak, eğlenerek ve şarkı söyleyerek geçiriyorum” şeklinde konuştu.

Rol aldığı “Rengarenk” dizisini bıraktığını açıklayan Belevi, “Ben dizinin İstanbul ayağında yokum, ayrıldım. Biraz daha müziğe odaklanmak istiyorum. Şimdi single’ım çıkacak Ekim ayında. İzmir’de iken benim için çok daha keyifliydi dizi ama İstanbul’a gelince daha ciddi bir şekilde müziğe hazırlanmaya başladım. Şu anda Ekim ayında çıkacak bir single’ım var, 2017’de ise çıkaracağım bir albüm var. Ozan Çolakoğlu’nun aranjörlüğünde ve Gülşen’in de dokunuşlarıyla yeni şarkılar hazırlanıyor” dedi.

Yeni bir sinema filmi için teklif aldığını da söyleyen Belevi, “Oyunculuğu ve müzik yapmayı birbirinden fazla ayırmıyorum. Ben besteci olduğum için bu şekilde bir yola girdim ve kendi bestelerimle çıktım yola. Şarkıcılıkta ilerlerken oyunculuk teklifi geldi, ben de değerlendirdim. Şimdi yoluma devam ediyorum şarkılarımla. Yine güzel bir proje gelirse inceleriz. Şu anda bir sinema filmi var. Menajerimle beraber okuduğumuz ve incelediğimiz bir senaryo var. Beni çok heyecanlandırıyor sinema projesi. Bu yoğunluğun içerisinde onu araya sıkıştırmakta istemiyorum. Bir yandan da sinema filminde oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Belevi, oyunculuğu çok sevdiğini de söyleyerek, “Oyunculuk müzikten sonra başladı. Bir tutku haline dönüştü ve ben çok seviyorum. Bu dalda kendimi geliştirmek çok istiyorum. İki romantik komedi tarzında bir rol aldım. Ama şimdi bir ters köşe yapıp, kendimi biraz daha geliştirip ispat etmem için bir dram rolünde oynamak isterim” dedi.

Gece geç saatlere kadar konserine devam eden Belevi, hayranlarıyla beraber şarkı söylemeyi de ihmal etmedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu