GündemManşetSiyaset

YENİ BAŞKAN PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

bodrum-ak partiKısa süre önce AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığına atanan Macit Gündoğdu, partililer ile İlçe Teşkilatı’nda bayramlaştı.

Cevat Şakir Caddesi üzerindeki bayramlaşma merasimine AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin yanı sıra ok sayıda partili katıldı.

Çiğdem Demiralp ve yönetim kurulunun istifalarının ardından yapılan temayül yoklamaları sonrası AK Parti Genel Merkezi tarafından atanan çiçeği burnunda İlçe Başkanı Macit Gündoğdu bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, insanların mutlu yaşamasının sadece yerel yönetimlerin değil, siyasi partilerin de sorunu olduğunu ifade etti.

Bodrum’daki sorunları yakından takip edeceklerini ifade eden Gündoğdu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Yapacak çok işimiz var. Bodrum’da yaşanılan sorunları dile getirmemiz gerekiyor. Yeni yönetimin vizyonu Bodrum’daki sorunları takip etmek olacaktır. Bodrum’da mutlu ve huzurlu yaşamak herkesin hakkı.”

Macit Gündoğdu başkanlığındaki partililer daha sonra, oluşturulacak yeni yönetim il ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu