AsayişGündemManşet

BODRUM’DA SİLAHLI SALDIRI

IMG_3577Bodrum’da 44 yaşındaki Halil Arıcan isimli vatandaş kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce kırmızı ışıkta beklediği sırada silahlı saldırıya uğradı. Bacağına ve kalçasına isabet eden kurşunlarla yaralanan Arıcan, Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Arican’ın silahlı saldırıya uğradığı esnada yanında küçük kızının da olduğu öğrenildi.

Bugün öğle saatlerinde 09 D 3507 plakalı aracıyla Bodrum’a seyreden Halil Arican, Emin Anter Bulvarı üzerinde bulunan Dr. Mümtaz Ataman Kavşağı’nda kırmızı ışıkta bekledi. Yanında küçük kızının da olduğu öğrenilen Arican’ın aracının yanına yanaşan 48 T 6513 plakalı ticari taksideki kişi veya kişiler tarafından ateş edildi.

Bacağına ve kalçasına isabet eden kurşunlarla yaralanan Halil Arican’ın yardımına çevredekiler koştu. Çevreden geçen bir Jipe alınarak hastaneye gönderilen yaralının tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından yaralı Arıcan’ı jipe bindirilmesine yardım eden Erdoğan Argın isimli vatandaş şöyle dedi:

“Bacaklarından ve kalçasından 3 adet yarası vardı. Ben aldım arabanın içine arka koltuğa koydum. Yanında küçük bir de kız çocuğu vardı. Çocuk çok korkmuştu , onu da ön koltuğa oturttum. Hastaneye gönderdik.”

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis intikal etti. Ekiplerin bir bölümü olay yerinde inceleme yaparken diğer polis devriye ekipleri ise kaçan zanlıların peşine düştü. Kısa sürede şüphelilerin kimliklerini tespit eden polis ekipleri şahısların gidebilecekleri yerlerde aramalar yaptı. Gölköy’de esnaf oldukları belirlenen iki şüpheli şahsın yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.  Tarafların arasında alacak verecek meselesi yüzünden husumet olduğu öğrenildi.

Öte yandan Halil Arıcan’ın yaralının ilk tedavisinin ardından ifadesini almak üzere Bodrum  İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu