GündemManşetSiyaset

KOCADON ANKARA’DA KILIÇDAROĞLU’NA BODRUM PROJELERİNİ ANLATTI

Kemal Kilicdaroglu Mehmet Kocadon Ankara CHP Genel MerkeziBodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, projelerini Ankara’da düzenlenen etkinlikte anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’da, “Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor” projesi kapsamında CHP Genel Merkezi’nde kurulan Bodrum Belediyesi standını gezdi. Gezi sırasında Kılıçdaroğlu’na eşlik eden Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum projeleri hakkında genel başkana bilgiler vererek çalışmalardan bahsetti.

Türkiye’nin öncü belediyelerinin ve örgütlerinin tanıtımı için başkent Ankara’da, CHP Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Halk Partisi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor” programı, Bodrum Belediyesi’nin çalışmalarının anlatıldığı sergileme ile devam etti.

Bodrum Belediyesi, vatandaşa ve yerli yabancı misafirlere sunulan hizmetler, yapılan çalışmalar ile projelerin yansıtıldığı örnek standıyla katılımcılardan tam not aldı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bodrum Belediyesi Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor” afişleriyle donatılmış belediye çalışmalarını incelemek üzere geldiği Bodrum Belediyesi standının önünde, basın toplantısı düzenledi. Kılıçdaroğlu, canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerini kamuoyuyla paylaşmasının hemen ardından ise Bodrum Belediyesi’nin tanıtım faaliyetlerinin yer aldığı standı gezdi. Gezi sırasında Kılıçdaroğlu’na Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve partililer ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon eşlik etti.

Başkan Kocadon, Kılıçdaroğlu’na; 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden itibaren geçen süreçte, Bodrum Belediyesi olarak Bodrum yarımadası bütününde vatandaşa sundukları hizmetler, yapmış oldukları çalışmalar, hayata geçirdikleri ve üzerinde çalıştıkları projeler hakkında, afiş ve görseller eşliğinde bilgiler verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dünyaca ünlü Bodrum guletinin sergilendiği, Bodrum’un simgesi pembe begonvil çiçekleriyle süslenmiş, bina içinden bahçeye kadar yayılan Bodrum Belediyesi’ne ait standı bir süre inceledi ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile ekibini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Kocadon, gezisini Bodrum gulet maketinin önünde sonlandıran Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, Bodrum’un tanıtımına verdiği katkılar için ayrıca özel bir plaket sunarak teşekkür etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha sonra Bodrum heyetini makamına davet etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu