GündemMagazinManşet

SÜPERSTAR AJDA PEKKAN’IN BODRUM KONSERİ

bodrum-ajda pekkan17 yıl sonra ilk kez Bodrum Antik Tiyatro’da sahne alan Pekkan, sevenlerine yine unutulmaz bir gece yaşattı.

Bodrum ilçesinde konser veren “Süperstar” Ajda Pekkan izdihama neden oldu. 3 bin kişilik antik tiyatroya 4 bin kişi gelince merdivenler bile doldu taştı.

Bodrum Antik Tiyatro’da konser veren Ajda Pekkan, hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı. Saatler öncesinden tükenen biletler nedeniyle merdivenler bile satışa sunuldu. Konsere saatler kala oluşan insan kuyruğu ise trafiğin aksamasına neden oldu. Sahneye rengarenk bir elbiseyle çıkan Pekkan, yıllara meydan okur gibi danslarıyla yürek hoplattı. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren, Süperstar şarkılarını hayranlarıyla beraber söyledi.

Harbiye konserinde seyircilerinden ayağa kalkıp elele tutuşmalarını ve “Kardeşliğin Resmini” çizmelerini rica eden Pekkan, Bodrum’da da aynı resmi çizdirdi ve imza attıkları anlamlı tablo için tüm seyircilerine teşekkür etti.

Konser sonrasında alkış yağmuruna tutulan Ajda Pekkan, bir kez daha sahneye çıkarak 5 şarkı daha seslendirdi.

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Pekkan’ı izleyenler arasında kardeşi Semiramis Pekkan da yer aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu