AsayişGündemManşet

ARAÇ İKİYE BÖLÜNDÜ

Bodrum-Milas- karayolu-trafik kazasıKızını Milas-Bodrum havalimanına götürmek üzere aracı ile Bodrum’dan hareket eden Fatma Alev Tekoğul, Milas ilçesi Dörtepe Mevkine geldiği sırada iddiaya göre arkadan kendisini sıkıştıran başka bir araç nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir süre yolda savrulan 34 ZP 4410 plakalı araç orta refüjü geçerek karşı şeride geçtiği sırada Milas istikametinden gelen başka bir otomobille çarpıştı.

Çarpışma sonrası ikiye bölünen otomobilde bulunan sürücü Fatma Alev Tekoğul olay yerinde hayatını kaybederken yanında oturan kızı ise ağır şekilde yaralandı. Kazaya karışan diğer otomobilde bulunan sürücü ve yanındaki toplam 3 kişide hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonrası haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Yaralılar sağlık görevlilerince Milas ve Bodrum’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle Milas-Bodrum  karayolu yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapanırken trafik akışı çevredki bir akaryakıt istasyonunun içinden verildi.

Jandarma ve polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Fatma Alev Tekoğul’un cenazesi Muğla Adli tıp Kurumuna gönderilirken kazaya karışan araçlar yoldan kaldırıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu