GündemMagazinManşet

ANTİK TİYATRODA SAHNE ALAN SİBEL CAN’A BÜYÜK İLGİ

Sibel Can-Bodrum konseriÖzel bir organizasyon şirketi tarafından düzenlenen konserde Sibel Can en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Orhan Gencebay’ın “Sevmek” adlı şarkısıyla konserine başlayan Sibel Can’a Antik Tiyatro’yu dolduran hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti. Fantazi Müziğinin güçlü sesi Can, kendine has danslarıyla da hayranlarının büyük beğenisini topladı.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sibel Can geçtiğimiz hafta Harbiye açık hava konserinde Eypio& Burak King ile beraber yaptığı rap performansıyla ilgili şöyle konuştu:

“İlk defa bir rap söylemeye çalıştım ama bayılıyorum ben onlara. Ne kadar çok enerjileri var. O kadar keyifli ki. Belki bir albümde onlarla bir çalışma olabilir, belki yeni bir şarkı olabilir. Onun üzerinde çalışmalar yapıyorlar. Belki onların albümünün içinde bir şarkıya eşlik edebilirim. Çok keyif aldık, seyirci de çok mutlu oldu”

Bodrum’da tedavi gören Naşide Göktürk hakkında sorulan bir soruya ise Can şu yanıtı verdi:

“Uzun zamandır tedavi oluyor. Allah büyük şifa versin. Ne kadar özel bir kadındır o. Hep dua ediyorum. Harun Kolçak, sevgili Haruncuğum. Hepsine Allah güç kuvvet versin, yardımcı olsun inşallah.”

Konsere izlemeye gelen Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz sesi Müzeyyen Senar’ın kızı Feraye Işıl ise “güzel bir gece olacak. Sibel Can’la çok iyi bir dostluğumuz var” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sibel Can sahne performansıyla yine tam not aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu