GündemManşet

BAŞKAN YARDIMCILARI 2 AYLIK ÇALIŞMALARI ANLATTI

basin toplantisi (1)Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Trafo Bodrum’da düzenlenen toplantıda basın mensuplarını çeşitli konularda bilgilendirdi.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Taner Uslu, İsmail Altındağ ve Kemal Orman’ın katılımları ile gerçekleşen basın toplantısında temmuz ve ağustos ayları içinde Bodrum Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları basın mensuplarıyla paylaştı.

15 Temmuz hain darbe teşebbüsünü şiddetle kınadığını belirterek konuşmasına başlayan Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Bodrum Belediyesi olarak çalışmalara aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Bodrum’un tanıtım çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini belirten Uslu sözlerine şöyle devam etti:

“Ortadoğu Turizm ve Seyahat Acenteleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kırk, OTSAD Yetkilileri ve TAV Havalimanları Pazarlama Koordinatörü Serkan Karahatay, geçtiğimiz günlerde Başkanımızı ziyaret ederek Arap yarımadasında Bodrum’u daha iyi tanıtmak için kendisiyle fikir alışverişinde bulundu. Başkanımız, Bodrum’a ve ülkemize ekonomik getiri sağlayacak bu çalışmaya Ekim ayında başlayacaklarını duyurdu.”

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Temmuz ayında yaklaşık 1.550 ton ambalaj atığı toplandığı ifade eden Taner Uslu şunları söyledi:

“Ortalama 20.488 ton evsel atık ile 1340 ton park – bahçe atığı da toplanarak çöp döküm alanına nakledildi. Atık Getirme Merkezi Tebliği gereğince vatandaşların evlerinde oluşan 14 grup 43 grup atık için 1. Atık Getirme Merkezi kurulma çalışmaları başlatıldı. Konacık Mahallesi Gaz Deresi Mevkii’nde yaklaşık 2000 m²’lik ilgili merkezin yapılması için alan tahsis edilmiş olup ilgili alanın projeleri Belediye birimlerimiz tarafından çizildi. Alanın temizlenmesi ve tesviye çalışmaları yine Belediye birimlerimizce tamamlandı. Açılımı Hotel Restoran Cafe olan “HORECA” Projesi, Bodrum Belediyesi mücavir alanı sınırları içerisindeki gerekli ekipman desteği sağlanarak, belirlenen 10 otel ve 10 gece kulübünden, Cam ambalaj atığının etkin toplanması projesidir. Yürütülen proje kapsamında otellere 10 adet kumbara dağıtılmış, sabah erken saatlerde barlardan haftada 4 gün boyunca yapılan toplama işlemiyle proje devam ettirilmektedir.”

Konuşmasına belediyenin diğer çalışmaları hakkında açıklamalar yaparak sürdüren Uslu daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu