ÇevreGündemManşet

ÇALIŞMALAR SICAK HAVAYA RAĞMEN DEVAM EDİYOR

akcabuk calismalari (3)Bodrum’da sıcak asfalt çalışmaları, hava sıcaklıklarının en yüksek oranda seyrettiği şu günlerde de hız kesmeden sürüyor.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda, Bodrum yarımadasının tamamında yaşanan yol problemlerine en kısa sürede çözüm getirilmesi hedefleniyor. Bu nedenle belediye ekipleri, vatandaşların mağduriyetlerini de önlemek için hava şartları da müsait olduğu müddetçe çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında; Bodrum 3. Bölge’deki Gümüşlük Mahallesi deforme olan yollar asfaltlanarak bakıma aldı; yol zemininde, Bodrum Belediyesi’ne ait asfalt şantiyesinde üretilen 960 ton sıcak asfalt kullanıldı. Ayrıca İçmeler Mevkii Akçabük Sokak’taki 1300 metrelik yol, 520 ton sıcak asfalt malzemeyle kaplandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcı Taner Uslu, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağının bilgisini vererek, ilçe genelinde gerek duyulan zeminlerdeki sıcak asfalt uygulamalarını ve bakım onarım faaliyetlerini, aciliyeti bulunan bölgelere önceliği vererek hızla sürdürdüklerini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu