GündemMagazinManşet

ŞEVVAL SAM’DAN AÇIKLAMALAR

Şevval Sam-BodrumBodrum’da bir restoranda sahne alan ünlü sanatçı Şevval Sam 8 sene sonra kamera karşısına geçtiği Bodrum Masalı dizisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Zeki Müren ve Müzeyyen Senar için düzenlenen gecede sahneye çıkan Şevval Sam, Zeki Müren ve Müzeyyen Senar’ın şarkılarını seslendirdi. Sahne öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam yaşanılan darbe girişimi hakkında açıklamalar yaptı.

Sam gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bu akşamda son zamanlarda yaşadığımız tüm sıkıntıları atmak için, bir araya gelip iyileşmek için şarkılarımızı söyleyeceğiz. Müziğin iyileştirici gücünü kullanacağız. Biz hayatı elde tutmak, hayata tutunmak için şarkılar söylemeye devam etmeliyiz. Sanat her zaman iyileştiricidir. Ne kadar çok şarkı söyler, ne kadar çok bir araya gelirsek o kadar çabuk iyileşeceğimizi düşünüyorum. Bu akşamda bunun için buradayız.”

Yakın bir zamanda ekranlarda olacak Bodrum Masalı dizisi hakkında da konuşan Sam Bodrum’da çekilen dizi için şunları söyledi:

“Bodrum Masalı dizisi ile ilgili olarak soruları da yanıtlayan Sam şu sözlere yer verdi “bebeğimiz haftaya doğuyor inşallah. Çok heyecanlıyım 8 seneden sonra ilk kez bir diziye başladım. İlk zamanlarda heyecanlıydım ama 10 bölüm çektikten sonra aradaki zaman farkını kapattığımı düşünüyorum. Çok güzel bir cast var Timuçin Esen, Murat Evgen gibi benimde üzerime düşen bu ekiple güzel bir enerji içinde akmak.  Bodrum Masalı dizisi çekimleri için Bodrum’dayım inşallah her şey yolunda gidecek ve biz kışı da Bodrum’da geçireceğiz. Sevdiğim işi Bodrum’da doğa ile iç içe yaptığım için çalışıyor gibi değil de tatil yapıyor gibiyim. Ben çok gezen çok dışarı çıkan biri değilim benim eğlencemde sahne.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu