AsayişGündemManşet

O OKULDA DİKKAT ÇEKEN DETAY

Resim4Bodrum’da, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne finansal destek sağladığı gerekçesiyle kapatılan daha sonra devlet tarafından el konulan ve yöneticilerinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği Özel Merter Eğitim Kurumları binasında dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. Öğrencilere yıllardır eğitim verilen binalara uydu fotoğraflarından bakıldığında “F” harfi çok net bir şekilde görülüyor.  Binaların “F” şeklinde yapıldığı ara boşlukların ise oyun sahaları olarak kullanıldığı görülüyor.

TUTUKLU SAYISI 28’E YÜKSELDİ…

Edinilen bilgilere göre, ilçede yaklaşık 3 ay önce başlatılan ve 15 Temmuz kalkışması sonrasında hız kazanan FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında 11’i kamu görevlisi olmak üzere 28 kişi tutuklandı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman öncülüğünde devam eden ve gizlilik kararı bulunan soruşturmada tutuklanan 17 kişinin işadamı ve bazı dernek yöneticileri olduğu öğrenildi. Soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edilenlerden bir kamu görevlisi ile bir iş adamı hakkında da adli kontrol hükümleri uygulandı.

Yürütülen soruşturma ile ilgili haklarında yakalama kararı çıkartılan 5 kişinin ise yurt dışına kaçtığı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan, Bodrum İlçe Milliği Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olduğu iddiası ile açığa alınan öğretmen sayısı ise 6’ya çıktı.

Soruşturmanın, büyük bir titizlik içinde yürütülmeye devam ettiği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu