EkonomiGündemManşet

İlk Etapta 35’er Bin TL Destek

Yangın Mağdurlarına Yardımlar Başladı

 

Bodrum’da yangından etkilenen bölgelerde zarar gören vatandaşlara Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan maddi yardımlar yapılıyor.

Geçen Cumartesi günü Milas Beyciler’de başlayan yangın, Bodrum’a da sirayet etmiş, ilçedeki özellikle Mazı Mahallesi’nde ev, işyeri ve otomobiller yanmış, zeytin ve harnup bahçeleri zarar görmüştü.

Yangın, yedinci gününde Milas’ta devam ederken Bodrum’da yaralar sarılmaya başlanacak. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma Vakfı görevlileri ile birlikte Mazı’ya giderek yangında zarar gören ev ve işyeri sahipleri ile biraraya geldi, zarar gören yerlerde incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla konuşup onların sorunlarını dinleyen Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, devletin her zaman vatandaşların yanında olmaya devam edeceğini ifade etti.

Yangından etkilenen vatandaşlara Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan ilk etapta 35’er bin TL yardım yapıldığı bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu