GündemManşetSpor

BODRUMSPOR HAZIRLIK MAÇLARINI SÜRDÜRÜYOR

bodrumspor_yataganspor (11)Bodrum Belediyesi Bodrumspor sezon hazırlıkları kapsamında çıktığı 3’üncü hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Yatağanspor’u 2-1 mağlup etti.

Bodrum İlçe Stadı’nda 18:00’da başlayan karşılaşmaya iyi başlayan ekip B.B. Bodrumspor oldu. Santranın ardından baskılı bir oyun ile Yatağanspor kalesinde ataklara giren B.B.Bodrumspor, 17’inci dakikada Celal’in golü ile 1-o öne geçti. İlk 45 dakikaya gençlerle sahaya çıkan B.B. Bodrumspor, girdiği bir çok pozisyonu değerlendiremedi. Dakikalar 39’u gösterdiğinde eski B.B. Bodrumsporlu Emrehan’ın ceza sahası dışından güzel bir vuruş ile attığı golle beraberlik gelirken, kalan dakikalarda her iki takımda gol bulamayınca ilk 45 dakika 1-1 sonuçlandı.

İkinci 45 dakikaya 2 farklı değişiklik ile çıkan B.B. Bodrumspor, dakikalar 60’ı gösterdiğinde 6 oyuncu birden değiştirdi. As kadrosundan oyuncuların girmesiyle B.B. Bodrumspor atakları sıklaşırken, dakikalar 74’ü gösterdiğinde Mümin Aysever’in güzel aşırtma vuruşunda top ağlarla buluştu. Kalan dakikalarda her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma B.B. Bodrumspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Sezon öncesi B.B. Bodrumspor’un kendi sahasında oynadığı ilk hazırlık maçında Bodrumsporlu yaklaşık 400 taraftarda karşılaşmayı izlerken, maç sonrası taraftarların çoğu oynanan futboldan memnun kaldığını belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu