AsayişGündemManşet

KALAN 11 FİRARİ HAİNİN YAKALANMASIYLA OPERASYONLAR SONLANDI

Marmaris operasyonlarıMarmaris’teki otel saldırısını gerçekleştirdikten sonra kaçan hainlerin yakalanmasının ardından Vali Amir Çiçek operasyona katılan birliklere teşekkür etti.

Muğla Valisi Amir Çiçek, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanının Marmaris’te konakladığı otele saldırı gerçekleştiren ihanet çetesi FETÖ / PDY mensubu darbeci eli kanlı cani teröristlerin yakalanmasına yönelik 17 gündür kesintisiz sürdürülen operasyonlarda çalışan komutanlara ve askerlere teşekkür etti.

Vali Çiçek,  İl Jandarma Alay Komutanlığı’nda düzenlenen törende Bornova 2. Jandarma Tugay Komutanlığı ve Muğla Jandarma Komutanlığı’ndan operasyona katılan askerlere operasyonun başarılı bir şekilde tamamlanarak hainlerin yakalanmasında gösterilen azim ve kararlıktan dolayı teşekkür etti.

Törene Vali Çiçek’in yanı sıra Bornova 2. Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Semih Akyar, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, atama bekleyen önceki dönem Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanı Albay Mete Çağlar, Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanı Albay Oğuz Bavbek katıldı.

Törende yaptığı konuşmada 15 Temmuz’un Türkiye tarihinde demokrasiye sahip çıkılması açısından bir milat olduğunu vurgulayan Vali Çiçek şunları söyledi:

“Türk milletinin evlatları,  koruyucuları olarak Muğla’da hainlerle mücadele ettiniz. Marmaris, Gökova, Köyceğiz, Ortaca, Muğla’da dağ, tepe, düz, dere, taş, sıcak demeden canla başla komutanlarınızla birlikte başarılı bir operasyon yürüterek, ihanet çetesi FETÖ/PDY mensubu darbecileri adalete teslim ettiniz. Hukuk kuralları içerisinde cezalarını çekecekler. Asıl önemli olan şey komutanlarınızla birlikte görevinizi başarılı bir şekilde sona erdirmenizdir. Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği devam etsin, bayrağımız dalgalansın. Vatanımızı bölmeye çalışana hainlere Allah fırsat vermesin. Allah yar ve yardımcınız olsun.”

Vali Çiçek, konuşmasının ardından Muğla’dan İzmir’e yola çıkan Bornova 2. Jandarma Tugay Komutanlığı personelini uğurladı.

Muğla Valiliği koordinasyonunda teröristlerin ele geçirilmesine yönelik gerçekleştirilen başarılı ve sonuç alıcı operasyonlara, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün yanı sıra Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurları katılmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu