GündemManşetSpor

BAŞKAN KARAKAYA: “YENİ SEZONA ÇOK İYİ HAZIRLANIYORUZ…”

Bodrumspor (3)Yeniz sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da başkan Rıza Karakaya, yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

B.B. Bodrumspor kulüp binasında bir açıklama yapan başkan Karakaya, takımın Yalıçiftlik ve Bodrum’da ki tesislerde güzel bir hazırlık devresi geçirdiğini ve ilk hazırlık maçını Fethiyespor ile oynayacaklarını belirterek şunları söyledi;

“ Yeni sezon hazırlıklarımızı daha çok Yalıçiftlik tesislerimizde sürdürüyoruz. Ben öncelikle bu tesisi Bodrumsporumuza kazandıran ve hazırlayan başkanımız Mehmet Kocadon’a ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yarın Tire’de Fethiyespor ile bir hazırlık maçımız olacak. Ondan sonra da 3-4 günde bir hazırlık maçları devam edecek. Arkasından da lig başlamadan bir kamp düşünüyoruz. Muhtemelen takımımız Afyon’da bir haftalık bir kampa gidecek ve 3-4 hazırlık maçı da orada oynayacak.”

“İSKELETİ KORUDUK, İYİ TAKVİYELER YAPTIK”

Başkan Karakaya Bodrumspor’da genel anlamda birçok konunun iyi gittiğini belirterek devam ettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Geçtiğimiz sezon play-off oynayarak şampiyonluğu son anda kaçıran takımımızın iskeletini, iyi faydalandığını düşündüğümüz karakterli futbolcularımızı burada tutarak takımımızı koruduk zaten. Bunun üzerine de birkaç önemli noktaya takviyeler yaptık. Genç, çok yetenekli futbolcular aldık. Takımımızı şu anda geçen seneki durumundan daha iyi görüyoruz. İki tane de şu anda anlaşmak üzere olduğumuz futbolcu var. Bunlarda takımımızı taşıyacak, sırtlayacak tarzda oyuncular. İnşallah o transferleri de bitirdiğimiz zaman takımımızın çıtası iyice yükselecek.”

“BODRUMSPOR BODRUM HALKININ YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEK”

Başkan Karakaya konuşmasında ayrıca, Bodrumspor’un Bodrum halkının yüzünü güldürmeye devam edeceğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

“ Bodrum halkı geçen sene Bodrumspor’un arkasında bütünleşti, tabi bu bütünleşmeyi sağlayan kişi Mehmet Kocadon başkanımızdır. Onun spora ve sporculara olan bakış açısı, Bodrumspor ile birlikte bütün yarımadadaki spor kulüplerine sağladığı maddi manevi desteklerle, Bodrum’da ki bütün sporcular ve spor kulüpleri hedefe doğru yürüyor. Bodrumspor’da yarımadadaki takımların abi takımı. İnşallah Bodrumspor bütün Bodrum halkının yüzünü güldürmeye devam edecek. Başkanımıza da inşallah bu sene güzel bir kupa hediye etmek için elimizden geleni yapacağız”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu