AsayişGündemManşet

FETÖ ŞÜPHELİLERİ ADLİYEDE

Bodrum-fetö-şüphelileriBodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve aralarında çok sayıda işadamı ile öğretmenlerin bulunduğu 14 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Yaklaşık 3 ay önce Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma ile ilgili olarak geçtiğimiz hafta gözaltına alınan şahıslar İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.

Adliyeye çıkarılan ve silahlı terör örgütüne üye olmakla suçlanan şüpheliler arasında İzmir’in Tire İlçesinde yakalanan ve Bodrum İmamı olduğu belirlenen Asım kod adlı Ç.A.’da bulunuyor.

FETÖ’ne finansal destek sağladıkları iddia edilen, M.E., S.Ö., A.Ö., C.Ü., A.R.P., H.A., K.K., S.G., Ö.F.H., A.Y., H.İ.A., O.S. ve M.A. isimli şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, örgüt içinde şifre olarak kullanılan 1 Dolarlar, çok sayıda bilgisayar, örgütsel doküman ile terörist başı Fethullah Gülen’e ait kitaplar ele geçirildi.

Adliyeye çıkarılan şüphelilerin Cumhuriyet Savcısı tarafından sorgulanmaya alındığı ve işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan FETÖ/PDY’na yönelik soruşturmaların derinleşerek devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu