EkonomiGündemManşet

MÜSGEBİ CAFE – RESTAURANT – PLAJ AÇILDI

Bodrum Belediye AS Musgebi Cafe (5)Bodrum Belediye A.Ş. Müsgebi Cafe – Restaurant – Plaj işletmesi, vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Ramazan Bayramı öncesi hizmete giren Müsgebi Cafe – Restaurant – Plaj, Bodrum Belediye AŞ’nin yarımada genelindeki on sekizinci işletmesi oldu. Ortakent Yalısı sahil bölgesinde kurulan işletmenin açılışını, Bodrum Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kocadon yaptı.

Açılışa ayrıca Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ ile Taner Uslu, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Belediye AŞ Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yerli yabancı tatilciler ve tüm vatandaşlar, denize sıfır lokasyona sahip Bodrum Belediye AŞ Müsgebi Cafe – Restaurant – Plaj’a gelerek kafe ve restoran hizmetlerinin yanı sıra işletmeye özel güneşlenmek için kurulan platformdan da faydalanabilecek.

Belediye AŞ Genel Müdürü Hüseyin Yıldızhan, açılışta yaptığı konuşmada; ilçedeki on sekizinci kafenin yarımadaya kazandırılmasından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, “Bildiğiniz gibi bu sene ilk olarak Torba’da tesisimizi açtık, daha sonra ise Yalı’da açtık. Buradaki tesisimizi, Ramazan Bayramına yetiştirdik ve 2 Temmuz’da halkımızın hizmetine sunduk. Bodrum Belediye AŞ olarak kafe ve restoran zincirlerimiz ile birlikte Bodrum yarımadasında bir marka olduğumuza inanıyoruz. Biz halkın istediği, halkın teveccüh gösterdiği bir marka oluşturduk. Tüm işletmelerimizin yapılmasında, halkımıza kazandırılmasına büyük katkıları olan Bodrum Belediye Başkanımız ve Bodrum Belediye AŞ Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Kocadon’a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.” dedi. Yıldızhan, önümüzdeki süreçte Bodrum Belediye AŞ işletmelerine Gündoğan Cafe’nin de ekleneceğinin bilgisini verdi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise açılışa katılan herkese hoş geldiniz dileklerini ileterek başladığı konuşmasında, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Bugün gerçekten güzel ülkemiz zor süreçlerden geçerken biz, Bodrum olarak Türkiye’nin aydınlık yüzlü insanlarına hizmet edeceğimiz bu kafenin açılışında sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Bodrum Gıda şirketini yıllar önce kuran ve bugüne getiren bütün belediye başkanlarıma da teşekkür ediyorum. Çünkü bu şirket, gerçekten elimiz ayağımız oldu. Birçok zor süreci de bu şirketimizle beraber atlatıyoruz. Zaman zaman bu şirket eleştiriliyor ve hatta şirkete suç duyurularında bile bulunuluyor. Bu şirketin yaptığı en güzel özelliklerinden bir tanesi de; sosyal belediyeciliği, yani halkımızla hizmet sektörünü en iyi şekilde, en hijyenik şartlarda, en iyi hizmetle buluşturmasıdır. Ama bunu hep unuturlar ve görmezden gelirler. Halbuki şöyle bir baktığımızda, Türkiye’nin genelinde yapılan denetimlerinde, Bodrum Gıda AŞ yani Belediye AŞ, bütün tesislerinde birincidir. Kolay değil bunu bu kadar ciddi bir şekilde işletebilmek ve bu sürekliliği sağlayabilmek… Onun için öncelikle Bodrum Belediye AŞ‘nin bütün personeline ve yöneticilerine bir defa daha teşekkür etmek istiyorum ve huzurlarınızda hepsine saygılarımı sunuyorum. Kafemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Konuşmaların ardından Bodrum Belediye AŞ Müsgebi Cafe – Restaurant – Plaj’ın düzenlemesinde verdiği emek ve katkılarından dolayı  Emine Kayırlı, Cafer Doğan ve Fatih Dursun’a Başkan Mehmet Kocadon tarafından teşekkür plaketi verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu