GündemManşetSağlık

YÜZDE LEKE TEDAVİSİ VE 3D AKILI DOLGU UYGULAMALARI ANLATILDI

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde yer alan Mehmet Mutaf İnternational Clinic tarafından workshop programı düzenlendi. Acıbadem Hastanesinde düzenlenen toplantıda, konusunda uzman profesörler, yüzde leke tedavisi, akıllı dolgu ve uygulamaları, 3D dolgu ve uygulamaları, mezoterapi gibi uygulamalar gerçekleştirdi.

Acıbadem Bodrum Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Mutaf’ın ev sahipliğindeki workshop, Bülent Ecevit Üniversitesi Plastik Cerrahi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eksal Kargı ve Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Koç tarafından yönetildi.

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Mutaf, yaptığı açıklamada, Acıbadem olarak önemli bir workshop düzenlediklerini söyledi.

Özellikle iki önemli branş olan, Plastik Cerrah ve Dermatologların ortak çalışmalarıyla ilgili bir workshop olduğunu anlatan Mutaf, şunları söyledi:

“Yaşın etkileri sonucunda yüzde oluşan volüm kaybı kırışıklık ve leke tedavileriyle ilgili son ve yeni çıkan teknolojik ürünlerin hastalar üzerinde uygulamasının yapılara anlatıldığı ve meslektaşlarımıza öğretildiği bir bilimsel çalışma. Bölgede özellikle Bodrum Yarımadası ve bütün bu bölgede güneş yoğun bir iklim söz konusu. Ve güneşin insan vücudu ve derisi üzerindeki yaşlandırıcı ve yıpratıcı etkileri çok fazla. Bu nedenle de pek çok sayıda hastamız bu şikayetle bize geliyor. Sadece yaşlılığın değil deri kanserinin de temel faktörlerden bir tanesi. Bu konuları ele alıyoruz. Gerek bölge halkına gerekse de başka ülkelerden Bodrum’a gelecek hastalarımız için son yenilikler tekrar gözden geçiriliyor.Ve önümüzdeki güneşli günler için önlem alıyoruz” dedi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Plastik Cerrahi Ana Bilim Dalında Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eksal Kargı da, uzun ömürlü dolgular ve iplikle yüz asma işlemleri hakkında bilgi paylaştıklarını belirtti.

Hastaların yüzündeki lekeler hakkında da yeni uygulamalar yaptıklarını anlatan Kargı, şöyle konuştu:

“Leke tedavisi konusunda da bilgiler veriyoruz.Kanından alıp kan hücrelerini tekrar kişiye verme, aynı zamanda saç mezoterapisi, yüz mezoterapisi hakkında da burada bilgiler vereceğiz. Tüm hastalarımızın bize bahsettiği konulardan birisi “ben doğal olacak mıyım?”, yada “çok abartılı olacak mıyım?”. Bizim uygulamalarımız kesinlikle doğal ve kişiyi abartılı olarak gösterecek şekilde değildir. Bunlar farkına varılmayacak uygulamalardır toplumda. Dolayısıyla kişiyi daha iyi hissettirecek uygulamalarıdır. Bunlar, boşlukları doldurmak, kırışıklıkları azaltmak gibi uygulamalardır. Aynı zamanda iple askıda da yüzün sarkan kısımlarını bir miktar ön plana getirmektir. Ancak cerrahi tedaviye uygun olmayan kişiler için zaman bulamayanlar için bu tip uygulamalar uygulanabilir” dedi.

Çeşitli sunum ve uygulamalarla devam eden workshop, yüzünde lekeler bulunan bir hastaya yapılan çeşitli tedavi yöntemleriyle devam edildi. Çeşitli uygulamaların konuşulduğu workshop çalışması, akşam saatlerine kadar devam etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu