GündemMagazinManşet

BODRUMLUNUN ENGELLİ DUYARLILIĞI SINIFTA KALDI

Bodrum-engelliler yararına organizasyonAydın Çelebi tarafından engelliler yararına düzenlenen defile ve konser önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleştirildi. Ünlü manken, oyuncu ve şarkıcıların katıldığı organizasyona ilgi beklenenin altındaydı.

Tüm geliri engellilere bağışlanacağı gecede ünlü mankenler Özlem Yıldız, Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Tuğba Karaca, Zeliha Çal, Fatma Yaman, Açelya Kartal, Alona Zeytun ve Tatsiana Tsvikevich modacı İnci Bentürk imzalı gelinlik ve abiyelerden oluşan kıyafetleri sergilediler.

Defile sonrası Zeynep Mansur, Alişan ve Tuğba Özerk sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü sanatçılar geceye katılan engelliler ve aileleri ile yakından ingilendi. Şarkılarını zaman zaman engellilerle beraber söyleyen Zeynep Mansur, Alişan ve Tuğba Özerk onlarla bol bol fotoğraf çektirdi. Alişan, seslendirdiği Arabim Fellahi isimli şarkıda ise sahnede engelli vatandaşlarla birlikte oynaması ise geceye renk kattı.

Şarkı arasında bir konuşma yapan Tuğba Özerk ise bir buçuk yıl önce  bir kaza yaşadığını ve üç ay yürüyemediğini anlatarak şöyle konuştu:

“Burada bir katkımız olmasından dolayı çok mutluyuz. Çünkü ben de bir buçuk sene önce büyük bir kaza geçirdim ve üç ay yürüyemedim. Daha sonra koltuk değnekleriyle üç ayım geçti. Bir koltuk değneğiyle 3 yüz metrelik mesafeyi yürümenin ne kadar zor, ne kadar ağır ve ne kadar insanın canını acıtan bir durum olduğunu yaşadım. Dolayısıyla sizleri çok çok iyi anlıyorum. Özellikle yollar açısından çok zorlanıyorsunuz. İnşallah daha güzel şartlarda yaşamanızı ümit ediyorum. Çünkü herkes bir engelli adayıdır ve ben bunu başıma gelen kaza ile yaşamış bir insanım. O yüzden burada bulunmaktan onur ve şeref duyuyorum” dedi.

Gecenin süpriz konuğu ise ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Hande Ataizi’ydi. Ataizi, geceye katkılarından dolayı Aydın Çelebi ile turizmci Yılmaz Algül’e plaket takdim etti.

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Hande Ataizi bu geceye katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek ” özellikle farkındalık adına bu organizasyonların daha sık yapılması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Ataizi katılımın azlığından da yakınarak “Biz bize yeteriz” diye konuştu.

Plaketini alan turizmci Yılmaz Algül ise organizasyonun mimarı Aydın Çelebi’ye verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti. Algül bu çalışma için üzüldüğü tarafın havanın serin olması ve ilginin az olması olduğu ifade etti.

Bilet fiyatının 30 lira olduğu organizasyonuna ilgi beklenenin altında gerçekleşti. Katılanların yarıya yakınının davetli engelliler ve ailelerinin oluşturduğu geceye yaklaşık 250 kişi katıldı. Elde edilen gelirin Bodrum Kaymakamlığı vasıtasıyla engellilere ulaştırılacağı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu