GündemManşetSiyaset

15 BİN İMZA KILIÇDAROĞLU’NA TESLİM EDİLDİ

Geçtiğimiz günlerde CHP Bodrum İlçe başkanlığı tarafından Bodrum’un farklı mahallelerinde başlatılan “Şeker Fabrikaları Satılmasın” imza kampanyasında toplanan imzalar Ankara’ya ulaştı.

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen ve yönetim kurulu üyeleri toplanan bu imzaları ve vatandaşlardan aldıkları duygu ve düşünceleri ilgili makamlara iletmek üzere Ankara’ya giderek CHP Genel Merkezinde birtakım ziyaretlerde bulundular.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da ziyaret eden CHP Bodrum İlçe başkanı Recai Seymen ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldıkları grup toplantısında, yapılan kampanya sonunda bir hafta içinde toplanan 15 Bin imzayı iki klasör halinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na iletti.

Dosyaları Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen’den teslim alan Genel Başkan Kemal kılıçdaroğlu yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarda emeği geçen tüm partilileri kutlayarak teşekkür etti.

Geçen hafta boyunca CHP Bodrum İlçe başkanlığı tarafından Bodrum’un farklı mahallelerinde başlatılan “Şeker Fabrikaları Satılmasın” imza kampanyasında yoğun bir katılım gerçekleşmiş ve Bodrum’da yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi göstermişti.

CHP Genel Merkeze ve İlgili bakanlıklara iletilmek üzere düzenlenen imza kampanyasında bugüne kadar 15 Bin 100 imza toplanmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu