AsayişGündemManşet

BİR OTOMOBİLDEN 10 PAKİSTANLI ÇIKTI

BODRUM-GÖÇMENGöçmen kaçakçılığını engel olmak, Ege denizindeki faciaların önüne geçmek için tedbiri elden bırakmayan güvenlik güçleri Bodrum’a giriş yapmak isteyen 10 Pakistanlıyı bir otomobilde yakaladı.

Aydın bölgesinde bir minibüs dolusu kaçak göçmeni yakalayan Jandarma ekipleri plakasını belirledikleri bir otomobilin öncü olarak Bodrum’a seyir ettiği ve araç içinde silahlı organizatörlerin olabileceği bilgisine ulaştı.

Belirlenen aracın yakalanması için çalışma başlatan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri saat 02:30 sularında bahse konu otomobilin Bodrum sınırlarına girdiğini tespit ederek takibe aldı. İlçe merkezi girişi olan Yokuşbaşı Mevkii Emin Anter Bulvarı üzerinde yolu kesen polis ekipleri aracı durdurdu. Aracın etrafını saran polisler araçtan art arda çıkarılan 10 Pakistanlıyı görünce şaşkına döndü. O anlar MOBESE kameraları tarafından an ve an kayıt edildi.

Şahıslar ve araçta arama yapılmasının ardından kaçak göçmenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Aracı kullanan Pakistan uyruklu kişi organizatörlük yaptığı gerekçesiyle adliyeye sevk edilirken diğer yakalananlar işlemlerinin ardından Göç İdaresi Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu