GündemManşetSpor

TECRÜBELİ HOCA BODRUMSPOR’DA

bodrumspor_yeni_teknik_direktor (1)Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da teknik direktörlüğe Necati Erkmen getirildi.

2015-2016 Sezonunun bitmesinin ardından Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da uzun yıllar görev yapan Cem Cambaz’ın Sakaryaspor ile anlaşmasının ardından boşalan teknik direktörlük görevine, son altı yıldır MKE Ankaragücü’nde çeşitli görevler alan ve son bir yıldır A takım teknik kadrosunda bulunan Necati Erkmen getirildi.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un Gümbet’te bulunan kulüp binasında gerçekleşen imza törenine kulüp başkanı Rıza Karakaya, yöneticiler Hüseyin Gözütok ve Mehmet Ayaz katıldı. İmza töreni sonrası kısa bir açıklama yapan B.B. Bodrumspor’un yeni teknik adamı Necati Erkmen, Bodrumspor ile anlaştığı için onur duyduğunu belirterek, “Başkanımıza ve yönetim kurulumuza bu onurlu görevi bana sundukları için teşekkür ederim” dedi.

1966 Doğumlu olan Necati Erkmen 14 yıllık futbolculuk hayatından sonra, 1996 yılında başladığı teknik direktörlük hayatında İnegölspor, Yalovaspor ve MKE Ankaragücü takımlarında çeşitli teknik görevlerde bulundu. Son 6 sezondur MKE Ankaragücü’nde çalışan Erkmen, son bir yıldır da A takım ile çalışıyordu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu