ManşetSpor

Denizin Kızları 100. Yılda Sahada

Tekirdağ Süleymanpaşa ile Karşılaşacak

 

Hentbolda Bodrum’un temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kadın Hentbol Takımı Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) 8. Hafta karşılaşmaları kapsamında 29 Ekim Pazar günü kendi evinde Tekirdağ Süleymanpaşa ile karşılaşacak.

Sezon başından buyana yaptığı 6 karşılaşmanın ikisini mağlup olarak tamamlayan ve ligin 3. Sırasında yer alan Denizin Kızları, kendi evinde Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ile karşılaşacak. Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan mücadele öncesi bir açıklama yapan Armada Praxis Yalıkavak Spor Takım Kaptanı Yeliz Özel, takım olarak maçlara iyi hazırlandıklarını belirtti.

Özel yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Bu hafta Tekirdağ Süleymanpaşa ile maçımız var. Uzun bir aradan sonra 1 haftada kendi evimiz ve deplasman olmak üzere iki maç birden oynadık. 3. Maçımızı da yine kendi evimizde oynayacağız. Hedefimiz, saha ve seyirci avantajını kullanarak bu maçı kazanmak ve yolumuza devam etmek. Takım çok iyi durumda. Sakatlığı bulunan arkadaşlarımız şu anda iyiler ve takımda yer alıyorlar. Karşılaşmalara iyi hazırlanıyor ve evimizde galip gelmek istiyoruz.”

Antrenör Kıvanç Özcan da, ligde devam eden galibiyet serisini korumaya çalıştıklarını, bir yandan da Avrupa Kupası Maçları için hazırlandıklarını belirtti. Cumhuriyet’in 100. Yılına özel bir karşılaşma için hazırlandıklarını belirten Antrenör Özcan; “THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonunda sekizinci haftaya geldik. Takım ligde güzel bir ivme ile seyrediyor. 29 Ekim’de Cumhuriyet’in 100. Yıl kutlamalarıyla birlikte galibiyeti de kutlamayı hedefliyoruz. Tüm Bodrum Halkını maçımıza davet ediyoruz.

Lig maçlarına yaptığımız çalışmalar devam ederken, bir taraftan da Bodrum’u ve Ülkemizi EHF Kadınlar Avrupa Turnuvasında temsil etmeye devam ediyoruz. İtalya’da gerçekleşecek olan müsabaka için de hazırlıklarımız devam ediyor. Umuyoruz İtalya’dan güzel bir netice ile dönerek 19 Kasım Pazar günü Bodrum‘da oynanacak olan rövanş maçından seyircimiz ile galip ayrılmak istiyoruz. “

Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda 29 Ekim Pazar Günü saat 17:00’de oynanacak olan Armada Praxis Yalıkavak Spor – Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş karşılaşmasına tüm Bodrum’lu sporseverler davetlidir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu