GündemManşet

HÂKİM VE SAVCILAR İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Bodrum-Hakimler-SavcılarBodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca, tayini çıkan hâkim ve savcılara veda gecesi düzenlendi.

 

Bu anlamlı organizasyona,  Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan,  Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, Belediye Başkan yardımcısı Kemal Orman, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hâkim Dr. Yakup Yıldız, Milas Başsavcısı Bilal Gümüş,  İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin, İlçe Baro Temsilcisi Cavidan Karaöz Özyiğit, adliye personeli, avukatlar ve tayini çıkan yargı üyeleri ile aileleri katıldı.

 

Etkinliğe katılanlar canlı müzik eşliğinde iftar yemeklerini yediler. Yemekte çok özel ve zengin geleneksel bir iftar sofrası hazırlandığı dikkat çekti.

 

Gecede bir konuşma yapan Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman şunları söyledi:

“2016 Yaz Kararnamesi ile Bodrum Adliyesi’nden başka mahallere atanan meslektaşlarımız onuruna düzenlemiş olduğumuz yemeğe istiraklerinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Kimisi kura ile, kimisi sonraki görev yeri olarak Bodrum’a atanan ve genel olarak üç yıl ve daha fazla sürelerle Bodrum Adliyesi’nde görev yapan 11 meslektaşımızı Türkiye’nin çeşitli yerlerine gönderiyoruz. Tüm arkadaşlarımız Bodrum’un esenliğine katkı, güvenilir bir yargı, uyumlu bir adliye için var güçleriyle emek sarfettiler. Yaklaşık 10 aydır beraber çalıştığımız meslektaşlarımın hepsine bugüne kadar göstermiş oldukları özveri ve mesaiden dolayı Bodrum Adliyesi adına ve Bodrumlular adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Kaymakam Gödekmerdan ise yemekte olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

 

“Devlet memurluğunun bir neticesi de bu. Belli yerde görev yapıyorsunuz, görev süreniz bittikten sonra da yurdumuzun başka bir yerine tayin oluyorsunuz. Burada da hâkim ve savcı arkadaşlarımız çok şerefli, çok onurlu bir görev yaptılar. Bodrum’a, insanımıza yurdumuza hizmet ettiler. Bodrum’daki hizmetleri için ve bundan sonra yapacakları hizmetler için ben arkadaşlarımıza şükranlarımız sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Görevleri nedeni ile tayinleri çıkan hakim ve savcılara daha sonra plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Yeni görevlerinde başarılar dilendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu