EğitimGündemManşet

ESKİ VE YENİ MEZUNLAR BİR ARAYA GELDİ

Bodrum kanuni sultan sleyman anadolu lisesi41 yıldır mezun veren Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinin önceki akşam düzenlediği mezuniyet töreninde duygu dolu anlar yaşandı. Törene, liseden yeni mezun olan öğrenciler ve ailelerin yanı sıra geçmiş yıllarda okuldan mezun olan öğrenciler, görev yapan idareci ve öğretmenler katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen program Ut üstadı İlyas Çakan’ın canlı performansıyla başladı. Programda ayrıca, 3. kez düzenlenen lokum pilavı ikramı gerçekleştirildi. Davete katılanlara Bodrum’un yöresel yemeklerinden lokum pilavının yanı sıra keşkek ve ayran ikram edildi.

Bu yıl çok farklı bir etkinlik yaptıklarını ifade eden Okul Müdürü Yakup Batuhan Giraz sözlerine şöyle devam etti:

“Her yıl yaptığımız bir mezuniyet programı yapmayı planlıyorduk ama eski mezunlar bize geldiler ve mezunlar programı ile mezuniyet programını bir arada yapma fikri ortaya çıktı. Çok güzel bir etkinlik oldu. Yeni mezunlarımızı uğurlarken eski mezunlarımızın hatıralarını canlandırdık” dedi.

Canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar gönüllerince eğlenen yeni ve eski mezunlar unutulmaz bir gece yaşadılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu