GündemManşet

DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ KORUMA KURULLARI TOPLANTISI YAPILDI

Bodrum-denetimli serbestlik koruma kurulu toplantıksı2016 Yılı 2.Dönem Koruma Kurulları Toplantısı geçtiğimiz günlerde Bodrum Cumhuriyet Savcısı Ercan Türkol başkanlığında bir araya geldi.

Bodrum Adliyesi Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Baro Temsilcisi Cavidan Karaöz Özyiğit, Bodrum Belediye Başkan yardımcısı  Kemal Orman, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Halk Bankası Şube Müdürü Levent Demirtola, Bodrum Ziraat Bankası Şube Müdürü Şükrü Seyman Erbaş, Bodrum Vakıfbank Şube Müdürü  Necmi Alper, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Bayram Aydeniz,Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Ziraat Odası Başkanı  Mehmet Melengeç ,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yetkilisi; Deniz Ticaret Odası Başkanlığı adına Arif Yılmaz ve BESİAD temsilcisi katıldı.

Toplantı,Denetimli Serbestlikten Sorumlu Bodrum Cumhuriyet Savcısı  Ercan Türkol’un açılış konuşması ile başladı. Suç Mağdurlarının Ceza İnfaz Kurumlarından tahliye olan ve Denetimli Serbestlik Tedbiri altında olan hükümlülerin toplum içinde denetim ve takibi konusunda kurumlar arası işbirliğini gerektiren durumlar,  hazırlanması planlanan projeler ve çalışmalar ile Koruma Kurulu üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının desteklerinin sağlanmasının öneminden bahsetti. Cumhuriyet Savcısı Ercan Türkol ‘un konuşmasının ardından Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen DOĞAN tarafından başvurusu olan hükümlüler ile ilgili bilgi verildi.

Toplantının devamında, Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Bayram Aydeniz tarafından vakıfça yapılan yardımlar hakkında sunum yapıldı.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal ORMAN ise Denetimli Serbestlik Sisteminin tanıtımına yönelik hazırlanacak broşür ve tanıtım çalışmalarına katkı sağlanacağını duyurdu.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, Eğitim Programları ve Meslek Edindirme Kursları yönünde işbirliği içinde çalışmalar yürütüleceği,  Baro Temsilciliği ile işbirliği çalışmalarının sağlanması yönünde kararlar alındı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu