GündemManşetSpor

DERSİMSPOR AĞIRLANACAK

Bodrumspor_dersimspor_hazirliklari (11)Spor Toto 3. Lig 2. Grupta son 10 haftaya girilirken, en yakın takipçisiyle puan farkını altıya çıkaran lider Bodrum Belediyesi Bodrumspor bu hafta Dersimspor’u konuk edecek.

Deplasmanda 3-2 kazanılan Düzcespor karşılaşmasının ardından Salı günü Dersimspor maçı hazırlıklarına başlayan B.B.Bodrumspor hazırlıklarını sürdürüyor. En yakın takipçileriyle oynadığı karşılaşmaları kazanan B.B. Bodrumspor fikstür gereği önümüzde ki iki karşılaşmayı da Bodrum Şehir Stadı’nda oynayacak. Ligde 23 puanla alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Dersimspor’u konuk edecek B.B. Bodrumspor’da kart cezalıları kaptan Erkan ve Emrah Kaya’nın dışında eksik bulunmuyor.

5 Mart Pazar günü oynanacak karşılaşma öncesi her iki takım taraftarları da ilk devre Tunceli’de oynanan karşılaşmada kurdukları dostluğu, Bodrum’da ileriye taşımak için karşılıklı yazışmalara başladılar.

Bodrum Şehir Stadı’nda ki karşılaşmanın başlangıç saati 15.30’a alınırken, taraftarların kapıda oluşan yoğunluk nedeniyle maça erken gelmeleri istendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu