AsayişGündemManşet

ARKADAN ÇARPTI YOLDAN ÇIKTI

Bodrum trafik kazasıBodrum çevre yolunda başka bir araca arkadan çarparak refüje çıkan sürücü araçta sıkışarak yaralandı.
Turgutreis – Bodrum Karayolu’nda seyreden 34 FSJ 28 plakalı jip sürücüsü Bade D. Bodrum Devlet Hastanesi Kavşağı’na yaklaştığı sırada bir anlık dikkatsizlik sonucu önünde seyreden 48 KF 616 plakalı otomobile arkadan hafif şekilde çarptı.
Çarpma sonuncu panikleyen jip sürücüsü 35 yaşındaki  Bade D. direksiyon hakimiyetini kaybetti. İlk olarak orta reflüje çıkan araç daha sonra reflüjdeki palmiye ağacına çarparak durabildi. Çarpma sonucu araçta sıkışan Dinç olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ve çevrede bulunan vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı.
112 Acil Sağlık ekibi tarafından Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralının çenesinde kırık olduğu ve hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.
Kaza nedeniyle karayolunda trafik akışı bir süre aksadı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu