GündemManşet

Küçükbük Muhtarı ve Azalarından Mehmet Kocadon’a Ziyaret

kucukbuk muhtari ve aza ozlem tekin ziyaretKüçükbük Mahallesi Muhtarı  Ali Akbulut, azalarıyla birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a yaptığı ziyarette, verdiği destekler için teşekkür ederek yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Başkan Mehmet Kocadon’u, Bodrum  Belediyesi Başkanlık Makamında ziyaret eden Bodrum’un Küçükbük Mahallesi Muhtarı  Ali Akbulut’a, aralarında ünlü sanatçı Özlem Tekin’in de bulunduğu muhtar azaları eşlik etti. Muhtar ve azalar, ziyaretlerinde; mahallelerinde karşılaştıkları sorunların giderilmesi konusunda Başkan Kocadon ile fikir alışverişinde bulunarak, bu güne kadar verdiği destekler için de ayrıca Başkan’a teşekkür etti.

Küçükbük Mahallesi Muhtar Azası ünlü sanatçı Özlem Tekin, uzun yılardır Gündoğan’da yaşadığını ifade ederek, “Yaptığımız toplantılarda, neleri yapıp yapamayacağımızı belirlemiştik. Çalışmalarımıza başladık. Başkanımızın izni ile yapılması gereken bir takım işler, çalışmalar vardı. Birlikte onları konuştuk, izinlerini aldık. Başkanımıza yapabildiklerimizi ve yaşanan aksaklıkları göstereceğiz. Ve bunları da tamamlayarak sezona başlayacağız. Küçükbük emin ellerde.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu