EğitimGündemManşetTeknoloji

AKILLI BASTON MUCİDİNDEN ZİYARET

Bodrum-akıllı bastonKonuşarak uyaran ilk baston olma özelliği taşıyan icadı ile sabah saatlerinde Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet GÖDEKMERDAN’ı ziyaret eden Alpay KOCA’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin GEÇİN, Okul Müdür Vekili Şehnaz ÖZCAN ve Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Verda TEKİNAY eşlik etti.
Yaptığı icattan dolayı öğrenciyi tebrik eden Kaymakam GÖDEKMERDAN, gurur duyduklarını ifade ederek şunları söyledi:”Hem toplumumuz, hem sizler hem de ilçemiz adına böyle güzel projeler ürettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonrada Ulusumuza, insanlarımıza, devletimize yararlı çalışmalarınız devam eder. Hocalarınıza sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Bodrum’da pırıl pırıl öğrenciler olduğunu belirten Kaymakam GÖDEKMERDAN, bilim, sanat ve spor alanında başarı elde eden öğrencilerle gurur duyduklarını, Bodrum’un bu konularda önemli bir altyapısı ve potansiyeli  olduğunu sözlerine ekledi.
İcadın sahibi Alpay Koca ise ziyarette, yaptığı akıllı bastonu tanıttı. Bastonun üzerindeki sensörün geri gönderdiği ses dalgalarının önündeki engele kaç metre kaldığını söylediği belirterek bastonu daha  da geliştirmeyi planladığını söyledi.
Ziyaret sonunda Kaymakam GÖDEKMERDAN başarılı öğrenciyi tablet bilgisayarla ödüllendirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu