GündemKültür SanatManşet

NEYZEN TEVFİK NEYZENLERLE ANILDI

Bodrum-Neyzenler Gecesi ve Neyzen Tevfik EtkinliğiBodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası tarafından düzenlenen Neyzenler Gecesi ve Neyzen Tevfik Etkinliği, Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Neyzen Tevfik’i anma etkinliğe Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’un yanı sıraa ünlü Yapımcı ve Yönetmen Gani Müjde ile çok sayıda sanatsever katıldı.

Neyzenler Gecesi ve Neyzen Tevfik Etkinliği, Hezarfen Sanat Topluluğu’ndan Mehmet Güntekin’in,  Bodrum ile bütünleşmiş Bodrum doğumlu ünlü Neyzen ve Şair Neyzen Tevfik’in hayatını, eserlerini ve hikâyelerini anlatmasıyla başladı. Anlatım, izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. Ardından Sanat Yönetmeni Salih Bilgin ile birlikte sahne alan ve enstrümanlarıyla kulakların pasını silen ekip, performansları ile izleyenlere muhteşem bir gece yaşattılar. Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’ni dolduran sanatseverler, etkinlik sonrası sanatçıları uzun süre ayakta alkışladı.

Programın ardından, Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay tarafından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon adına, Salih Bilgin ve beraberindekilere çiçek verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu