AsayişGündemManşet

ESKİ KOCA KURŞUN YAĞDIRDI

Ayşegül Aslan cinayeti-BodrumBoşandığı eşinin çalıştığı iş yerini basan eski koca eşini öldürüp işyeri sahibini yaraladıktan sonra kaçtı.

Yaklaşık 3 ay önce Kahramanmaraş’tan ayrılarak Bodrum’a çalışmaya gelen 29 yaşındaki Ayşegül Aslan’ın eski eşi Hüdaverdi S. peşini bir türlü bırakmadı. İddiaya göre sürekli eski eşinden tedhit alan Aslan’ın Göltürkbükü Mahallesindeki çalıştığı çamaşırhaneye gelen Hüdaverdi S.’nin silahından çıkan kurşunların hedefi oldu.

O sırada işyeri sahibi Halil Elik ile bahçede oturan bir çocuk annesi Ayşegül Aslan başından ve vücudunun diğer yerlerinden aldığı 3 kurşun yarası sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlının kurşunlarının hedefi olan işyeri sahibi Halil Elik ise olayda ağır yaralandı.

Silah sesleri üzerine bahçeye çıkan işyeri çalışanları ise görükleri manzara karşısında şoke oldular. Zanlının elinde silahı çalışanlarada doğrulttuğu ancak silahın tutukluk yaptığı ifade edildi. O anları yaşayan çalışanlardan Ahmet Günay şunları söyledi:
“Halil bey yeni gelmişti. Ayşegül hanımla masanın başında konuşuyorlardı. Ben bir ara içeriye gitti sonra pat pat pat 3 el silah atıldı ondan sonra 2 el atıldı. Ben kapıya yönelince bana silahını doğrulttu sıktı ama ateş almadı. Daha sonra fırladı kaçtı” dedi.

İşyerinde kurşun yağdıran zanlı kendisini yakalamak isteyen vatandaşlarada silah doğrultarak olay yerinden otomobiline binerek uzaklaştı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ile 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ayşegül Aslan’ın hayatını kaybettiğini tespit eden sağlık ekipleri yaralı Halil Elik’i Acıbaden Bodrum Hastanesine kaldırdı. 3 kurşunla ağır yaralanan Elik’in hemen ameliyata elındığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olay yerinde soruşturma başlatan Jandarma ekipleri kısa sürede zanlının kaçtığı aracın plakasına ulaşarak Bodrum çıkış noktalarındaki uygulama noktalarını uyardı. Kahramanmaraş’tan geldiği öğrenilen zanlı Hüdaverdi S. Bodrum’dan çıkmak üzereyeken Güvercinlik uygulama noktasında suç aleti tabanca ile birlikte kıskıvrak yakalandı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının cinayetin işlendiği bölgede inceleme yapmasının ardından Aslan’ın cansız bedeni ise otopsi için Muğla adli tıp kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu