AsayişGündemManşet

0 HEKTARLIK MAKİLİK ALAN YANDI.

Bodrum-Gürece makilik yangınıOrtakent-Gürece’de yerleşim yerlerine yakın bir bölgede çıkan yangında yaklaşık 10 hektarlık makilik alan kül oldu. Yangın şiddetli rügara karşın yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı.

Bodrum’a bağlı Gürece Mahallesinde akşam 21:30 saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, şiddetli rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüdü. Makilik alanda başlayan yangının yerleşim yerlerine ulaşmasına itfaiye ekipleri engel oldu.

Güçlükle kontrol altına alınan yangında yaklaşık 10 hektarlık alan yok olurken, yangına Bodrum’da ki çok sayıda itfaiye ekibi, Orman İşletme Şefliğine bağlı ekipler ve Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneğine ekibi müdahale etti.

112 Acil Sağlık ekipleri de olası bir duruma karşı bölgede hazır bulundurulurken, vatandaşların panik içinde izlediği yangın yaklaşık 3 saatte kontrol altına alınabildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu