GündemManşet

Arzusu 90 yaşında yerine geldi

fatma zehra kaan (1)90 yaşındaki Fatma Zehra Kaan, görmeyi çok arzu ettiği Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Torba Kaynar’da oturan Fatma Zehra Kaan ve kızı Nahide Kaan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek sohbet etti. 90 yaşındaki Fatma Zehra Kaan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u çok sevdiğini belirterek onu görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Annesinin ziyaretten çok mutlu olduğunu belirten Nahide Kaan ise geçimini karton, demir, pet şişe gibi eşyaları toplayıp satarak gerçekleştirdiğini belirterek, “12 senedir annemle birlikte yaşamımızı böyle sürdürüyoruz. Allah razı olsun Başkanımız Mehmet Bey bize çok yardım ediyor. Valilik ve kaymakamlık bize bir ev verdi, orada yaşıyoruz. Bir minibüsüm var, eski eşyaları onunla topluyorum. Arada arıza yapıyor ama idare ediyoruz. Başkanımızla güzel bir sohbet yaptık. Bir isteğimiz olup olmadığını sordu. Başkanımızın ve Kaymakamımızın yaptığı yardımları asla unutmam, Allah onlardan razı olsun.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu