EğitimGündemManşet

JCI BODRUM’DAN ANLAMLI PROJE

Bodrum Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI)Bodrum Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) tarafından organize edilen ve geçtiğimiz aylarda Bodrum’da sahnelenen Sunay Akın’ın “İki Kitap Bir Heves” adlı oyunuyla elde edilen gelir yerine ulaştı.

Bodrum Genç Liderler ve Girişimciler Derneği başlatılan proje kapsamında, düzenlenen organizason sonunda elde edilen gelir ile Bitez Mehmet Gülümser Danacı İlköğretim okuluna kütüphane kazandırıldı. Hazırlıkları tamamlanan ve bugün açılışı gerçekleştirilen kütüphane klasik kütüphanelerden çok farklı.

Popüler bir okul olmalarına rağmen kütüphane gibi önemli bir eksikliklerini JCI’ın desteği ile tamamladıklarını ifade eden Bitez Gülümser-Mehmet Danacı İlköğretim Okul müdürü Haydar Akbaba yaptığı açıklamada şöyle konuştu:
“Kütüphane eksikliğimiz için Bodrum Genç Liderler ve Girişimciler Derneği ile irtibata geçtik. Sağ olsunlar bizim için Sunay Akın’ın gösterisini organize ettiler. Elde edilen finans ile kütüphanemizi baştan aşağıya sıfırdan yaptılar. Çok güzel bir çalışma oldu. İnşallah çocuklarımız bu güzel ortamda, ülkemize, vatanımıza, milletimize yararlı çocuklar olurlar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Akbaba, çocukların kitap okumanın yanı sıra bilgisayarlarda araştırma yapabilecekleri, zeka oyunları ile kendilerini geliştirebilecekleri kütüphanede her sınıf haftanın bir günü bir ders saatini bu alanda geçireceklerini söyledi.

Bodrum Genç Liderler ve Girişimciler Derneği 2015 dönem başkanı Tansel Göçmen, Sunay Akın gösterisi ile başladıkları projeyi tamamlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi:
“Okulumuzun kullanılmayan bir bölümünü kütüphane ve oyun salonuna dönüştürdük. Umarım buradan güzel nesiller, güzel projeler çıkar, bizde onlara vesile olmuş oluruz. JCI Bodrum her yıl bir okulumuza destek olmaya çalışıyor. Bu yardımlarımızın devamı gelecek. Bize destek olan Bodrum Belediyesine ve diğer sponsorlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Okula kazandırılan çok amaçlı salonun açılışına katılan Hülya Kocadon, JCI Bodrum 2016 dönem başkanı Ozan Vurucular, dernek üyeleri ve okul idareci ve öğretmenler hep birlikte kurdela kestiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu