GündemMagazinManşet

FATİH ÜREK SAHNEDE DÜŞTÜ

Bodrum-Fatih ÜrekÜnlü sanatçı Fatih Ürek Gümbet Pasha Clup’ta sahne aldı. Konserde küçük bir talihsizlik yaşayan Ürek sahnede dengesini kaybederek düştü.  Elini yaralayan ünlü sanatçıya ilk müdahale sahnede yapıldı. Eline yara bandı takılan Ürek nazara geldiğini ifade ederek programına devam etti.

Önceki gece Bodrum’un en ünlü mekanlarından bir olan Pasha Kulüpte sahneye çıkan Ürek sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 2 bin kişi ünlü sanatçıyı dinlemeye geldi. İlk şarkısını söyledikten sonra hayranları ile konuşan Ürek ikinci şarkıya geçtiğinde dansçı kızlar ile dans şov yaptı.

Şarkının sonuna doğru sahnede yürüyen Ürek bir anda sahnenin ortasında ayağı kayarak düştü. Neye uğradığını şaşıran ünlü şarkıcı yerden kalkarak şarkıyı seslendirmeye devam etti. Elinin üstünden yaralanan Ürek şarkıyı tamamladıktan sonra hayranlarından birinin uzattığı yara bandı ile elini bantladı.

Ürek nazara geldiğini ifade ederek “Bir anda düştüm. Nazara geldim. Hayatında ilk defa sahnede düştüm” şeklinde konuştu. Ürek kısa bir aranın ardından kaldığı yerden sahnesine devam etti.
Sahne öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fatih Ürek “turizm sezonuna giriyoruz, inşallah bu sene sezon çok iyi olacak” dedi.

Gazetecilerin kilo vermeniz sahne performanslarınıza da yansıdı mı? sorusuna “çok iyi yanısıdı. Uçtum. Kendimi artık daha rahat hissediyorum. Mutlu hissediyorum. Zaten birazdan sahnede görürsünüz.”  diyerek cevapladı.

Geçirdiği mide ameliyatına basında yazıldığı gibi büyük paralar ödemediğini aktaran Ürek konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Öyle şeyler çıkıyor zaten. Seyircilerimiz, okuyucularımız hepsini görüyor, biliyor. Öyle birşey yok. Fakat ameliyat olanlar bilir; kıyafet sorunu oluyor. Eskileri daraltarak, değiştirerek veya başka şeyler yaparak giyiyoruz. Bu da biraz masraflı oluyor tabi” dedi.

Yeni projelerinden de bahseden Fatih Ürek bir sinema filmi çekmeyi planladıklarını ifade ederek “eğer yoğunluktan fırsat bulup yetiştirebilirsek süpriz bir isimle sinema filmi çekeceğiz. Komedi türünde bir film olacak. Bu benim ikinci başrol filmim olacak” diye konuştu.

Ürek gece geç saatlere karar süren konserde yerli ve yabancı turistler doyasıya eğlendirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu