AsayişGündemManşet

GENÇ İŞÇİ KAÇAK KURBANI OLDU

iş kazası-bodrumBodrum’da bir otelde boyama işi yapan genç işçi elektrik akımına kapılarak can verdi.

Edinilen bilgilere göre, Gündoğan Mahallesinde bir otelin iskele demirlerini boyayan 22 yaşındaki Engin Duyarcı isimli işçi boya kompresorunde meydana gelen elektrik kaçağına kapıldı. Çevredeki diğer işçiler ve otel yetkilileri hemen yaralanan işçinin yanına koştu. Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri ağır şşekilde yaralanan Engin Duyarcı’yı Bodrum Acıbadem Hastanesine sevk etti.

Bugün sabah saatlerinde meydana gelen üzücü olay sonunda yaralanarak hastanede tedavi altına alınan Duyarcı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İş kazası ile ilgili olarak Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerince, Cumhuriyet Savcısı tarafından verilen talimatlar doğrultusunda soruşturma başlatıldı. Kazanın meydana geldiği yerde, Jandarma Olay Yeri İnceleme Birimi ve İş Güvenliği Uzmanı ile birlikte inceleme yapıldı.

Talihsiz boyacının Bodrum Acıbadem Hastanesi Morgundaki işlemlerinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumuna sevk edildiği öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu