GündemManşet

TCG POYRAZ ZİYARETE AÇILIYOR

Bodrum-komutanlar ziyaretBeyaz Fırtına-2016 Deniz Tatbikatı kapsamında Bodrum’da bulunan TCG Poyraz isimli Rüzgar Sınıfı Hücumbot 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla vatandaşların ziyaretine açılacak.

Tatbikat kapsamında Bodrum’da bulunan AKSAZ 2. Muhrip Filotillası Komodoru Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin ile TCG Poyraz Komutanı Deniz Binbaşı Berke Uraz öğlen saatlerinde Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, tatbikat kapsamında Bodrum’u ziyaret ettiklerini ifade eden Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin, Türk Donanmasının iyi dileklerini iletmek için ilçede bulunduklarını söyledi.

Ziyaret esnasında gazetecilere açıklamada bulunan Kaymakam Gödekmerdan ise şunları söyledi:
“Deniz Kuvvetlerimizin planlı çalışmaları kapsamında Sayın Komutanlarımızın hem Bodrum’u hem de Kaymakamlığımızı ziyaretleri bie büyük bir memnuniyet verdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yarın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gemilerimiz vatandaşların ziyaretine açılacaktır. Siz değerli basın mensupları aracılığı ile bunuda duyurmak istiyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Deniz Kurmay Albay Aykar Tekin, Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan’a Donanma Komutanlığının şiltini takdim ederken Kaymakam Gödekmerdan’a misafirlerine Bodrum anısına bir takım hediyeler verdi.

Öte yandan, Bodrum önlerinden Yeni Limana yanaşarak demirleyen Deniz Kuvvetlerine ait bir denizaltı ise çevrede merak uyandırdı.

Donanma heyeti, Kaymakamlık ziyareti sonrasında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u da makamında ziyaret etti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, komutanlara teşekkür ederek kendileri Bodrum’da görmekten çok mutlu olduklarını söyledi.

Bodrum Yeni Liman’da demirli bulunan TCG Poyraz isimli Hücumbot 19 Mayıs günü saat 10.00-12.00 ile 14.00-17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu