ÇevreGündemManşet

ÇOCUK PARKINA ÇİRKİN SALDIRI

Bafa Mahallesi Atatürk Parkı’na, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce zarar verildi, yanan çocuk oyun ünitesi kullanılamaz hale geldi.

Milas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Bafa Mahallesi Atatürk parkı içerisinde kurulan oyun grubu, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakılmak suretiyle kullanılmaz hale getirildi. Çocukların yararlandığı park alanına yapılan saldırı, vatandaşların da tepkisini çekti.

Parkın tekrar onarıp halkımızın hizmetine sunulacağını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ; “Biz Milas Belediyesi olarak var gücümüzle çocuklarımız için çalışıyor, onların daha mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayabilecekleri bir kent yaratmak için gayret gösteriyoruz. Parka yapılan saldırıyı anlamak mümkün değil. Parka zarar veren şahıslar en büyük haksızlığı buradan faydalanan çocuklara yapmışlardır, onları kendi vicdanları ile baş başa bırakıyorum”dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu