GündemManşetSpor

İHTİSAS SPOR KULÜBÜ YILDIZ KIZ VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE FİNALLERİNDE

türkiye yıldızlar voleybol şampiyonası (5)Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynanan Yıldız Kızlar Bölge birinciliği voleybol karşılaşmasında Bodrum İhtisas Spor Kulübü, İzmir Menemen Belediye Spor kulübünü 3-0 yenerek Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Aydın,Denizli,Manisa il birincileri ve İzmir il dördüncüsü olan takımların katıldığı Yıldız Kızlar Bölge birinciliği maçında Bodrum İhtisas Spor Kulübü, İzmir Menemen Belediye Spor kulübünü 3-0 yendi. Üç set oynanan karşılaşmada Bodrum İhtisas Spor Kulübü üst üste aldığı sayılarla karşı takıma set sayısı vermedi. Muğla İl Birincisi olan Yıldız kız takımı aldığı galibiyetle İzmir’de oynanacak olan “Türkiye Yıldız Kızlar Voleybol Şampiyonasına” gitmeye hak kazandı.

BAŞKAN DEMİRALP’DEN SPORCULARA DESTEK

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp de Voleybol karşılaşmasını izleyenler arasında yer aldı. Maç sonrası genç sporcularla bir araya gelen Demiralp, spora ve sporcuya her zaman destek verdiklerini ifade etti. Kulüp Yöneticisi ve takım antrenörü olan Refik İpçiyi de tebrik eden Demiralp, Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanan oyunculara başarılar diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu